Van den Dikkenberg bedrijfsadviseurs in assurantiën is een onafhankelijk verzekeringskantoor.

​​Wij stellen de klant centraal, waardoor de verzekeringen geheel op uw situatie en dat van uw bedrijf worden afgestemd.

Cor van den Dikkenberg


Wij richten ons op de zakelijke markt, specifiek het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars, verenigingen en stichtingen. Jarenlange ervaring in de financiële sector en de verzekeringsbranche maakt dat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Bij ons staat persoonlijk en rechtstreeks contact tussen klant en adviseur centraal. Uw adviseur is uw vast aanspreekpunt en brengt u, waar nodig, in contact met verschillende specialisten bij Van den Dikkenberg of bij een eveneens gerenommeerde, externe partij.


Wij hechten aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen, daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht (Wft) dat u als consument of afnemer voorafgaand aan het totstandkomen van een overeenkomst, inzicht krijgt in de aard van de dienstverlening die wij als financiële dienstverlener u bieden..


​In geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden voor u de contacten met de verzekeringsmaatschappij(en), schade-experts en tegenpartij. Wij bewaken de voortgang, zodat u zich kunt focussen op uw passie: ondernemen.


Van den Dikkenberg conformeert zich aan de Wet financieel toezicht (Wft). Jaarlijks worden wij gescreend door de AFM op deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van informatieverstrekking..

Contact

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?
​Neem telefonisch contact met ons op,  of stuur uw aanvraag via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

​Bezoekadres

Van den Dikkenberg Bedrijfsadviseurs in assurantien B.V.
Oostermaat 1c
7623 CS Borne

Tel: 074-2671024
Email: Info@vandendikkenberg.nl