Zorg en inkomen


​​​Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Wij hebben contracten afgesloten met de volgende zorgaanbieders: Delta Lloyd, Menzis, ONVZ, De Amersfoortse, CZ, Avero en Achmea.

Wij kunnen u kortingen aanbieden van 7% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar!

Weet u niet wat voor u de juiste verzekering is?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.


​Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering.

Om u helpen u graag bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, Hierdoor krijgt u een snel en makkelijk overzicht van alle zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen, wel zo gemakkelijk. 

Wij hebben kortingen voor u bedongen van 7% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar!


​Met een ziekteverzuimverzekering bijvoorbeeld, hoeft u zich geen zorgen te maken over de finaniciële risico's rondom ziekteverzuim. Wij brengen voor u in kaart met welke financiële gevolgen en wetgeving u te maken krijgt. We zetten het voor u op een rij. En maken inzichtelijk voor welke financiële risico’s u zich kunt verzekerenInhoud 3


​U krijgt een ongeluk of u wordt ziek waardoor u (tijdelijk) niet meer het bedrijf kunt runnen? Of nog maar beperkt? Dan is het zaak om de financiële gevolgen voor uzelf en het bedrijf te beperken. 

Er bestaan vele soorten arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Onze expertise verzekert u van de juiste, op maat gesneden arbeidsongeschiktheidverzekering, zodat u het risico van arbeidsongeschiktheid maximaal inperkt